Дерево-алюмінієва система для енергоефективних (пасивних) будинків

Система призначена для дерево-алюмінієвих віконних конструкцій в енергоефективних будинках. Використовується в сучасному будівництві з високими вимогами до енергозбереження та експлуатації завдяки чудовим параметрам міцності та експлуатації, таких як термоізоляція, висока герметичність, повітропроникність, стійкість до вітрових навантажень.

Дана дерево-алюмінієва система ‒ сертифікована інститутом Passivhaus Institut компонента, яка відповідає вимогам енергозберігаючого будинку, тобто коефіцієнт теплопровідності ≤0,80 Вт/(м2К) в поєднанні з потрійним склопакетом з коефіцієнтом теплопровідності = 0,7 Вт/м2К.

Система використовує інноваційний ізоляційний матеріал з високою міцністю на основі спіненого полістиролу, схожого за параметрами з деревиною. Завдяки великій жорсткості системні утримувачі монтуються на ньому. Додаткові елементи, які виділяють систему серед традиційних дерево-алюмінієвих конструкцій: більш широкий основний ущільнювач, поліетиленовий шнур, додатковий середній ущільнювач та застосування теплої рамки типу Swisspacer Ultimate.